TERRÁN logó redesign

HÁTTÉR

A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft., hazánk piacvezető tetőcserép gyártója és nemzetközi piacokon is jelentős szereplőnek számít. Itthon, a 100%-ban magyar tulajdonú cég rendelkezik a legmodernebb gyártósorral és szárító rendszerrel, ami lehetővé teszi számára a folyamatos termékfejlesztést és termékpalettája megújítását.

FELADAT

Ahogyan korábban is említettük a márka folyamatosan lépett előre és növelte értékesítései mennyiségét, míg elérte a piacvezető pozíciót. A menedzsment oldaláról megfogalmazódott az igény egy modern, innovatív vállalati arculat kidolgozására, mindezt úgy kivitelezve, hogy vegyük figyelembe a jelenlegi nagy sikereket elért arculatot és ne gyökeresen változtassunk azon.

MEGVALÓSÍTÁS

Mivel a többkörös megbeszélések után tisztán látszott, hogy inkább egy megújítás, mint egy teljesen új logó elkészítése az igény, a jelenlegi (akkori) logót vettük górcső alá. A végeredmény egy egyszerűbb, modernebb és letisztultabb, nemzetközi szinten is helytálló, minőséget sugárzó logó lett, ami stílusával egy innovatív vállalat képét szimbolizálja.

EREDMÉNY

Annyira bíztunk a javaslatunkban, hogy nem is csináltunk több alternatívát. Azonnal elnyerte a megbízó tetszését, aki több csapat munkái közül választotta ki tervünket. Büszkeség tölt el Bennünket, amikor egy Terrán-t képviselő teherautó, vagy akár egy épülő ház kertjében látjuk az általunk tervezett Terrán logót.