Szolgáltatások

ADMAGIC UNPLUGGEd

Ahhoz, hogy üzleti terved sikeres legyen, elengedhetetlen a jól illeszkedő marketingstratégia. Te koncentrálhatsz az üzletre, a stratégia készítésében pedig építhetsz ránk.

Tanácsadás

Tapasztalt marketinges számára is akadnak nehéz pillanatok, ha új feladattal szembesül. Előfordulhat az is, hogy hosszabb idő után érzi azt, nem úgy működnek a dolgok, ahogy szeretné. Áttekintjük a helyzetet, elemezzük a körülményeket, és javaslatot teszünk a változtatásra, hogy céged marketingje jobban működjön, és hatékonyan támogassa üzleti céljaidat.

Valamennyi márka, minden cég, termék és szolgáltatás sikerének alapja, hogy kommunikációját a megfelelő stratégiára építi. Te tudod a feladatot, mi szállítjuk a kommunikációs stratégiát. Kitaláljuk és meg is valósítjuk. Kidolgozzuk a kommunikáció eszközeit, időzítjük és közzétesszük. Segítünk, hogy megtaláld célcsoportodat, és megtaláld a hangod.

A médiatervezés stratégiai munka. Ügyfeleinkkel szorosan együttműködve, objektív kutatási háttérre alapozva gondoljuk végig, hogy a célcsoportot milyen médiamix segítségével, mikor, hol, milyen intenzitással érhetjük el célszerűen és költséghatékonyan.

Miután elkészítettük a médiatervet, végre is hajtjuk azt. Pontosan, szervezetten. Lefoglaljuk a médiát, menedzseljük a teljes folyamatot, a végén pedig értékeljük a kampány eredményeit.

A klasszikus és a vadonatúj reklámeszközök szerepe folyamatosan változik, de mi tudjuk, mikor és hogyan használjuk őket. Minden üzenet a helyére kerül:

– televízió, rádió;

– közterület (óriásplakát, citylight, balusztrád, padlógrafika, oszlopreklám, járműreklám, épülethálók, egyéb közterületi médiaeszközök);

– újsághirdetések;

– online megjelenés;

– egyedi felületek (pláza kommunikáció, liftreklám, egyetemi plakátok, doorhangerek, mozi reklám);

– instore megjelenés (wobbler, plakát, shelftalker, display);

– szórólapok.

Egy név, egyetlen logó, mégis ezernyi érzés. A brand szinte ösztönösen hat, többet jelent egy terméknél vagy szolgáltatásnál. Ez adja a különbséget, amiért a te termékedet vagy szolgáltatásodat választják. Számos ilyen márkát építettünk és építünk, fejlesztünk és ápolunk ma is.

Láttam valahol? Ismerem valahonnan? Netán felismerném azonnal? Egyáltalán nem mindegy. Jól azonosíthatóvá, vonzóvá, ismertté és elismertté tesszük termékedet vagy szolgáltatásodat a célközönség számára.

Meglátni és megszerezni! Visszatérő élmény lehet vásárlónál, áhított cél az eladónál. Ha eladni akarsz, tudnod kell, hogyan csomagold! Bármi legyen a termék, sokkal jobban megy az üzlet, ha jól felépített márka színeiben vesszük észre, és vesszük le a polcról.

Kik vannak még a piacon? Hol vannak ők, és hová tartanak? Mit tehet a céged, amivel elébük kerülhet? Mit csináljon, amivel tartósan ott maradhat? Felrajzoljuk a piacot, vázoljuk a lehetőségeket. Meghatározzuk a kiindulópontot, és megmutatjuk a követendő irányt is.

Lehet az image erős, de a piac követelménye sokszor gyorsabb és direktebb. Néha azonnal fel kell pörgetni az eladásokat, és megcsörgetni a pénztárgépeket. Bármikor akcióba lépünk a márkához, célcsoporthoz, költségvetéshez és a bevételi tervekhez illeszkedő komplett javaslatainkkal.

 • Fotózás

  A fényképezés a pillanat művészete. A reklámfotó ennek a pillanatnak az optimális megragadása. Megszervezzük. Kültéren, beltérben, stúdióban. Lehet portré, termék-, katalógus- vagy reklámfotózás, az eredmény professzionális és látványos lesz. Képek, amelyek önmagukért (és ügyfeleinkért) beszélnek.

 • Filmkészítés

  Lehet imázsfilm, promóció, animációs vagy élőszereplős spot. Kitaláljuk, hogyan illeszkedik a kampány egészébe, kinek, milyen üzenetet, hol és hogyan mond el. Kigondoljuk, megírjuk, majd az elfogadott forgatókönyv alapján le is gyártjuk. Külföldi spotok adaptálása is megszokott feladatunk. Gyakran alkotunk emlékezeteset. Olyat, ami kihozza ügyfeleinkből a ritka, a magyar szinkron hőskorát idéző elismerést: jobb, mint az eredeti.

 • 3D Animáció

  A megjelenítés lehet kétdimenziós is, de az ötlet sosem lehet egysíkú. Ha pedig tényleg úgy célszerű, és a költségvetés is engedi, 3D animáció segítségével keltjük életre.

 • Rendezvényszervezés
  Sajtótájékoztatók, rendezvények, szakmai tréningek, ünnepek. Minden cég életében vannak különleges napok. Mérföldkövet jelenthetnek az előrelépésben. Számos vállalat életében segítettünk mindezt. Több évtizedes tapasztalattal vállaljuk a rendezvények teljes körű előkészítő és szervezőmunkáját, lebonyolítását, és az események résztvevőiről való gondoskodást.

Az ötlet sokféle, így a print média is ezerarcú. A megvalósítás lehet speciális színében, méretében, felületében, anyagában, mechanikájában, lehet lézervágott, személyre szabott… Lehet bármilyen. Ismerjük. A koncepció és a budget függvényében a legjobbat választjuk és ajánljuk neked és cégednek.

SOCIAL SORCERERS

Mindannyian tudjuk, hogy potenciális ügyfeleink elérésére mára már a Social Média Platformok szolgálnak. Azonban rengeteg márkánál hiányzik egy átfogó terv, amiben meg van fogalmazva az egyes platformok célja és kommunikációs iránya. Fontos tudnunk, hogy milyen szerepet szánunk nekik, és ez alapján átláthatóbb és mérhetőbb, hogy a rövid és hosszú távú terveinket támogatja-e az online megjelenésünk.

Már több, mint egy évszázada használnak a márkák arcokat a termékük eladásához. Egy terméket pedig még régebb óta tesz kelendővé egy barátunk, ismerősünk ajánlása. Ennek a kettő korábbi trendnek a keveréke a mára már bevált technikának számító influencer-marketing. Ismeretségi körünknek köszönhetően a barter-től, egészen a magas költségvetésű kampányokig tudunk influencert ajánlani, és segítjük, hogy minden oldalról egy emlékezetes és sikeres promóciót bonyolítsunk le.

A Social Media felületek külső felújítása, akár teljesen új oldalak elkészítése. Posztok és sztorik készítése, ügyfélkapcsolattartás és moderálás. Mind az arzenálunkba tartozik, ha Social Media Platformokról van szó.

Kedvenc platformjaink:

 • Facebook management

 • Instagram management

 • LinkedIn management

 • TikTok management

Legyen social media oldal, vagy éppen weboldal tartalom. Folyamatosan frissen tartjuk a felületeket, hogy újra és újra visszatérjenek régi látogatók és nagyobb eséllyel szerezzünk újabb látogatókat. Arról nem is beszélve, hogy SEO szempontból sem elhanyagolható, hogy milyen eredményeket érhetünk el egy mindig napra kész weboldallal.

Blogcikk, egy poszt, vagy éppen hirdetések? Egy teljes weboldal vagy csupán egy landing page? Online vagy offline szövegírás? Állunk elébe!

Kit, hol, milyen tartalommal érjünk el? Mit és hogyan mondjunk el? Hogyan időzítsünk? Hogyan legyen céged kommunikációja egységes és maximálisan hatékony? Kitaláljuk, megírjuk és tökéletesen időzítjük.

Amíg a folyamatos online kommunikáció segít organikusan elérni követőinket és a vállalkozásunk iránt érdeklődőket. A PPC, (Pay per Click – Kattintásonkénti fizetés,) egyszerűsítve az online hirdetések pedig segítenek számunkra azt a közeget megfogni, akik még nem találkoztak a márkával, vagy éppen a jelenlegi termékkel, szolgáltatással, kedvezménnyel stb., amit a vállalkozásunk kínál. Azon felül, hogy sokkal olcsóbb az offline hirdetésnél, sokkal pontosabb és nagyobb a megtérülése is. Sose volt ilyen olcsó tömegeket megmozgatni.

Általunk vállalt PPC hirdetések

  • Google Ads
   • Kereső hirdetések – Google keresési találatokban megjelenő hirdetések
   • Display hirdetések – Különböző weboldalakon megjelenő banner-szerű hirdetések
   • Discovery hirdetések – Google-szolgáltatások weboldalain megjelenő vizuális hirdetések
   • YouTube-hirdetések – YouTube videók előtt, alatt és után megjelenő hirdetések
  • Facebook hirdetések – Facebook és partner oldalain megjelenő hirdetések
  • Instagram hirdetések
  • LinkedIn hirdetések
  • Google Analytics – Minden hirdetésnek elengedhetetlen része az elemzés, mi pedig átláthatóbbá, mérhetőbbé tesszük kampányaid és weboldalad a Google Analytics segítségével, így ügyfeleid minden információt megadnak majd, hogy mit szeretnek és mit szeretnének jobban weboldaladon vagy éppen a kommunikációban.

A TikTok mint hirdetési platform teljesen új terület, ezért is örülünk, hogy már az elején megismerhettük a platform működését és mára már több projektet is bonyolítottunk le, számos ügyfelünknek TikTok-on.

A TikTok jelenleg olyan, mint egy új földrész felfedezése. Tele van kincsekkel, kihasználatlan területekkel és még bőven van hely terjeszkedni rajta. Azonban a napról-napra növekszik a platform popularitása. Ezért is éri meg az “elsők” között becsatlakozni.

Kicsi a verseny és jelenleg a legolcsóbban lehet a legnagyobb tömegeket megszólítani. (Természetesen főleg akkor, ha a TikTok jelenlegi közönsége a célcsoportunk). Azonban a TikTok korábban említett népszerűsége nem csak a reklámozók körében növekszik, hanem egyre diverzebb az alkalmazás felhasználóinak összetétele is.

WEB WIZARDS

Szeretnél egy teljesen új weboldalt? Esetleg kicsit kipofoznád ütött-kopott weboldalad? Legyen WordPress, Squarespace, Wix vagy éppen egyedi fejlesztés web mágusaink segítenek.

A 2020-as Covid helyzet sok változást hozott sokunk életébe, egy közülük az eCommerce oldalak hihetetlen fellendülése. Legyen szó termékről, szolgáltatásról vagy valamiről, amit még e tág határok közé se tudunk besorolni, ha szeretnéd eladni online, mi segítünk felépíteni hozzá webshopod.

Mára már nem elég, hogy egy weboldal ellátja a funkcióját és informatív. A felhasználói élmény (UX) és felhasználói felület (UI) kialakítása minden új és elavult oldalnál segít. Nem csupán ráncfelvarrásról, hanem a fogyasztói útvonal figyelembevételével segítünk kialakítani egy átlátható weboldalt, ami a jelenlegi trendeknek megfelelő és valódi élmény a használata.

A brand a márka kifelé mutatott személyisége. Azonban, ahogy mi emberek, úgy márkáink is máshogy viselkednek az online térben. Éppen ezért különös figyelmet fektetünk arra, hogy a stabil alapokon akár stabil alapokon álló brandek online arculatát, megjelenését értékeihez igazítva aktualizáljuk, hiszen az interneten sokkal gyorsabban változnak a trendek. Az ütött-kopott megjelenés pedig negatív benyomást kelthet a fiatalabb, vagy a témában jártasabb közönségnek.

Az, hogy egy weboldal szép és gyors nagyon jó kezdés, ha könnyen használható még jobb. Azonban nem sokat érünk vele, ha csak mi nézegetjük büszkén. Ahogy egy gyermeket, így a weboldalt is útnak indítás előtt fontos felkészíteni a felnőtt létre. Itt jön szóba a SEO, azaz a keresőoptimalizálás. Végig kell vennünk, hogy mik a jelenlegi vagy éppen a teljesen új oldal kulcs praktikái, aminek segítségével weboldalunk a találati lista első oldalán végezheti. A SEO-audit szolgáltatásunk során elemzünk és felmérjük kívülről-belülről, töviről-hegyire a weboldalt és hogy hol is találhatóak az ezt gátló tényezők.

A SEO-audit tanácsokat pedig nem csak felmérjük, hanem szükség esetén be is építjük.

Miután elkészült a weboldal meg is kell tölteni tartalmakkal. Minél több jól optimalizált releváns cikk és aloldal található a weboldalon, annál nagyobb az esély, hogy weboldalunkra rátalálnak. Ezen felül természetesen a folyamatosan frissülő tartalom sem elhanyagolható. Ezen cikkek és aloldalak megírása, elkészítése, optimalizálása mind olyan feladat, ahol az AdMagic WebWizard csapata vállalkozásod segítségére lehet.

Tegyük fel, hogy krumplit termesztünk és a friss burgonyánk szeretnénk online árulni. Ha a sültkrumpli kulcsszót beírva kerülünk az első találati oldalra sok csalódott sültkrumplira éhező vásárló látogatja az oldalunkat, ami semelyik félnek sem jó. Más esetben lehet, hogy éppen azért veszítünk ügyfelet, mert a “legjobb termelői burgonya” kulcsszóra a szomszéd Pista bácsi weboldala jön fel a miénk helyett. Néha pedig az is megeshet, hogy egészen váratlan dolgok jelentenének bevételt számunkra, olyan kulcsszavak, mint a “finom burgonya sültkrumplihoz.” Ilyen és ehhez hasonló következtetéseket pedig csupán a kulcsszókutatás segítségével tudunk levonni.

Kérdésed maradt?

amennyiben bizonytalan vagy mire lenne cégednek szüksége kérj ajánlatot!