Együtt Működünk

Mi, az Admagic munkatársai ezt a filozófiát valljuk hosszú évtizedek óta. Kommunikációt tervezünk. Hirdetést ami megragad, reklámot ami elbűvöl. Sokszor lenyűgözően hatékony. Működik, van benne „magic”. Tudjuk, hogy megbízóinkkal egy csónakban evezünk. Ismerjük céljaikat, értékrendjüket, törekvéseiket. Tiszteljük piacismeretüket és alkalmazkodunk.

Ez az Admagic. Jól dolgozunk, és jó velünk dolgozni.

Tudjuk, hogy bármily kiváló stratégiát írunk, bármilyen jó reklámot tervezünk, igazán sikeres kommunikációt csak ügyfeleinkkel együtt tudunk megvalósítani. Egyeztetünk, figyelünk, megbeszélünk, jegyzetelünk és javaslunk. Pontosan, szorgalmasan dolgozunk és ha kell módosítunk. Nem egy tankhajó fordulékonyságával, hanem egy kis cég gyorsaságával.

Együttműködünk nagy, nemzetközi márkákkal éppúgy, mint kisebb magyar cégekkel, intézményekkel, társadalmi szervezetekkel. Vannak hosszú évek óta tartó kapcsolataink és projektmunkáink is. Mindegyiket becsben tarjuk. Nincs kicsi, nagy vagy közepes munka, csak a megbízónk által kitűzött cél és a megoldandó feladat létezik. Stratégiát tervezünk, promóciót szervezünk, arculatot alkotunk és több mint 30 éve teremtünk így értéket ügyfeleinknek. Együtt működünk.