LEGO Showroom

HÁTTÉR

A LEGO 1992 óta van jelen hazánkban, forgalmazóinak száma folyamatosan bővül, a színes építőkockákból mind több helyen vásárolhatunk. Ráadásul egyre ötletesebb helyszíneken.

FELADAT

A LEGO az Emag üzleteiben olyan speciális eladáshelyet kivánt kialakítani, ami könnyen legyártható, és a későbbiekben is jól variálható, függően attól, hogy milyen típusú és méretű termékeket helyeznek el benne.

MEGVALÓSÍTÁS

A tendert egy látványosan LEGO-barát javaslattal nyertük. Az általunk javasolt berendezés fakkjai kivehetők, így remekül variálhatók. Színesek is, ezáltal jól tükrözik a LEGO világát. Ráadásul még az Emag üzleteken belül is rendkívül figyelemfelkeltők. Egy kis technológiai innovációt is belecsempésztünk a tervekbe, amitől a rendszer interaktív lesz, és így növeli az „engagement”-et.  A legtöbb helyen tévé és T-flex is beépíthető. A header hátulról világít, így messziről vonzza a tekintetet. A T-flex változtatható kreatív anyagok megjelenítésére is tökéletesen alkalmas. A tévén pedig akár LEGO-hirdetéseket is futtathatunk.

EREDMÉNY

A LEGO növekvő forgalmat bonyolít le az Emag üzleteiben. Az eladástér nemcsak funkciójában, de immár ötletességében, variálhatóságában és az általa sugárzott márkaképben is LEGO-kompatibilis.