TERRÁN logó redesign

Háttér

A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft., hazánk piacvezető tetőcserép gyártója és nemzetközi piacokon is jelentős szereplőnek számít.

Itthon, a 100%-ban magyar tulajdonú cég rendelkezik a legmodernebb gyártósorral és szárító rendszerrel, ami lehetővé teszi számára a folyamatos termékfejlesztést és termékpalettája megújítását.

A feladat

Ahogyan korábban is említettük a márka folyamatosan lépett előre és növelte értékesítései mennyiségét, míg elérte a piacvezető pozíciót.

A menedzsment oldaláról megfogalmazódott az igény egy modern, innovatív vállalati arculat kidolgozására, mindezt úgy kivitelezve, hogy vegyük figyelembe a jelenlegi nagy sikereket elért arculatot és ne gyökeresen változtassunk azon.

A megvalósítás

Mivel a többkörös megbeszélések után tisztán látszott, hogy inkább egy megújítás, mint egy teljesen új logó elkészítése az igény, a jelenlegi (akkori) logót vettük górcső alá.

A végeredmény egy egyszerűbb, modernebb és letisztultabb, nemzetközi szinten is helytálló, minőséget sugárzó logó lett, ami stílusával egy innovatív vállalat képét szimbolizálja.

Eredmény

Annyira bíztunk a javaslatunkba, hogy nem is csináltunk több alternatívát. Azonnal elnyerte a megbízó tetszését, aki több csapat munkái közül választotta ki tervünket.

Büszkeség tölt el Bennünket, amikor egy Terrán-t képviselő teherautó, vagy akár egy épülő ház kertjében látjuk az általunk tervezett Terrán logót.